Menu

Adviesraad

Laat jezelf en je bedrijf omringen met externe adviseurs die je met raad en daad bijstaan bij cruciale beslissingsmomenten. Als bedrijfsleider dien je ontelbare competenties te bezitten, maar sta je vaak alleen bij het maken van cruciale beslissingen.
 
Als bedrijfsleider moet je in de eerste plaats de technische kant van je bedrijf zo goed mogelijk beheersen, maar daarnaast spelen ook andere zaken een rol, zoals het aankopen van grondstoffen, je personeelsbeleid, de keuze van een financiële instelling, een degelijke kostprijsberekening, de communicatie naar de klanten toe,...
 
 
Met een adviesraad kan je je als bedrijfsleider laten omringen door een vaste groep externe adviseurs (2 tot 4 personen per bedrijf) die met hun expertise samen nadenken over jouw bedrijf en je met goede raad kunnen omringen bij cruciale beslissingsmomenten. Ze fungeren als een soort van klankbord. Een adviesraad is niet bindend, de eindbeslissing ligt nog steeds bij jou als bedrijfsleider. De adviseurs komen bij voorkeur uit andere sectoren, waardoor ze niet alleen hun netwerk en expertise kunnen delen, maar ook weten hoe complex het ondernemerschap is.
 
Voor de opstart van een adviesraad komen we langs op je bedrijf en gaan we samen achterhalen wat het doel van de adviesraad op jouw bedrijf kan zijn en welke profielen van adviseurs hiervoor noodzakelijk zijn.
 
 

Hoeveel kost een Adviesraad?

4 adviesraden (in het 1ste jaar ) voor leden Boerenbond:1.000 euro
4 adviesraden (in het 1ste jaar ) voor niet-leden Boerenbond: 2.000 euro
Begeleiding (vanaf 2de jaar) voor leden Boerenbond: 250 euro per sessie
Begeleiding (vanaf 2de jaar) voor niet-leden Boerenbond: 500 euro per sessie