Menu

Samenwerkings coach

Samenwerkingen coachen we doorheen het proces van opstart. We zorgen ervoor dat je een helder zicht krijgt op de gemeenschappelijke doelstellingen en de juiste afspraken maakt voor een vlotte werking.
 
In een complexere wereld kunnen samenwerkingen tussen verschillende organisaties oplossingen bieden. Met meer dan één sta je vaak sterker dan alleen. Samenwerken kan op een waaier van aspecten, van aankoop, over de operationele aspecten van het bedrijf (vb. personeel, administratie, transport, enz), tot de verkoop toe. Een samenwerking lijkt iets simpels dat snel geregeld kan worden, maar vaak hebben ondernemers geen idee hoe eraan te beginnen en wat echt noodzakelijk is.
 
Wil je nadenken over de mogelijkheden van samenwerking? Dan gaan we samen met jou en de mensen waarmee je eventueel wil samenwerken aan de slag om te bepalen wat jullie juist willen en op welk aspect jullie willen samenwerken. We kijken naar de gemeenschappelijke ambitie en onderzoeken wat ieder van jullie uit de samenwerking wil halen. We begeleiden jullie in het bepalen van praktische afspraken om samen te werken en helpen nagaan wat de meest ideale ondernemingsvorm is voor de samenwerking.
 
Misschien zorgt een coöperatie voor de gezochte meerwaarde. Dan neemt de innovatieconsulent Innovatief Ondernemen samen met jou contact op met Coopburo, de coöperatieve dienstverlener van Cera. Zij ondersteunen startende en groeiende coöperatieve ondernemingen. Bekijk hun diensten
 

 

Hoeveel kost een Samenwerkings coach?

Eerstelijnsinfo via telefoon of kort in mail
gratis
Adviesgesprek voor leden Boerenbond: 50 euro.
Adviesgesprek voor niet-leden Boerenbond: 100 euro.