Menu

Wij zoeken een medewerker communicatie

Geschreven op 12 februari 2018.
Ben jij een communicatietalent? Maak je graag communicatieplannen en ben je op de hoogte van de nieuwste tools? Solliciteer dan vóór 27/02.

Het Innovatiesteunpunt begeleidt land- en tuinbouwondernemers, groepen plattelandsbewoners en lokale overheden bij het inslaan van een nieuwe richting voor hun bedrijf of dorp. Activiteiten situeren zich op vlak van technische ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en plattelandsontwikkeling. Voor de uitbouw van de dienstverlening op vlak van projectwerking zoeken wij een voltijds

medewerker Communicatie


 

Je functie

In overleg met de coördinator communicatie werk je mee aan het ontwerpen en uitvoeren van een communicatiestrategie voor het Innovatiesteunpunt en aan een communicatieplan voor bestaande en nieuwe projecten. Vanuit je kennis en eerdere ervaringen draag je nieuwe inzichten  aan op vlak van sociale media en marketing van producten en diensten. Na je inloopperiode coördineer je de communicatieplanning van enkele grotere projecten en ondersteun je je collega’s om de producten en projecten van de organisatie optimaal bekend te maken en in de markt te zetten. Tevens hou je de website up-to-date en creëer je nieuwe content via landingspagina’s, blog artikels, lancering van nieuwe projecten. Je bewaakt samen met je collega’s van het communicatieteam de huisstijl en de merkidentiteit. Vanuit je werkplek in Leuven bouw je mee aan de professionele uitstraling van het Innovatiesteunpunt.

 

Je profiel

Voor deze veelzijdige functie ben je multidisciplinair inzetbaar. Je bent actief op sociale media en hebt actuele kennis over vermarkting van producten en diensten. Je bent een vlotte netwerker die  oplossingsgericht denkt en mensen verbindt en enthousiasmeert. Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte pen in zowel het Nederlands als het Engels. Je kan zowel in team als zelfstandig werken. Je combineert nauwgezet uitvoerend werk en een grafische flair met een planmatige werkorganisatie en het meedenken rond de verdere ontwikkeling van het gebruik van nieuwe tools, het ingaan op nieuwe opportuniteiten, de verbetering van processen en procedures,...

 

Ons aanbod

Je krijgt een passend loon aangevuld met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie. Bovenal krijg je de kans je te ontwikkelen in een boeiende sector en organisatie, met veel vrijheid in de werkorganisatie.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Karel Colman, directeur HR (0472 58 99 03) of Wim Ceulemans, manager projectwerking (016 28 60 50).

Interesse

Je sollicitatie, met gedetailleerd cv, moet ten laatste op dinsdag 27 februari in ons bezit zijn.