Menu

Agro-Slim: Schatten op de boerderijTerug naar Kalender >

Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Diane Goris
Telefoon: 
Patrick 016 28 61 38 - Veerle 016 28 61 31
Inschrijvingsinfo: 
Deze vorming kadert in het Leader-project Agro-Slim, Slim innoveren en kennis delen, in West-Vlaanderen. Met de steun van Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europ investeert in zijn platteland. Leader gebied: Ardooie, Dentergem, Meulebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt, Wingene, Ledegem, Moorslede, Hooglede, Staden, Lichtervelde, Beernem en Oostkamp

Toets je idee af.

Heb jij een idee, maar mis je een klankbord om je idee te bespreken en verder te concretiseren? Het Innovatiesteunpunt biedt je de mogelijkheid om tijdens een persoonlijk en informeel gesprek je idee af te toetsen met diverse experten.

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen je idee en zoeken naar opportuniteiten en mogelijke zwakke punten. Samen met verschillende adviseurs helpen we je verder op weg of brengen je in contact met de juiste mensen.

Beantwoord bij inschrijving een aantal vragen, zodat we de juiste adviseurs kunnen samenbrengen.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht voor vrijdag 6 april.
Je inschrijving is pas definitief na bevestiging van onzetwege ten laatste op vrijdag 13 april. Je wordt dan op de hoogte gebracht van je aanvangsuur. Graag ben je 15 minuten op voorhand al aanwezig.

Lessen 

Versterk je idee

Start & Einduur: 
10:00
 - 18:00
Lesgever: 
Patrick Pasgang
Locatie: 
De Blekerij
Adres: 
Hoogrokersstraat 6
Plaats: 
8740 Pittem