Menu

Inspiratietour Korte Keten voor rurale ondernemersTerug naar Kalender >

Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Katja Van Goidtsenhoven
Telefoon: 
016 24 39 54
Inschrijvingsinfo: 
Deelname is gratis (bus, lunch, avondmaal). Inschrijven is verplicht en mogelijk t/m 9 oktober via e-mail: kvangoidtsenhoven@ons.be of telefonisch met vermelding van “Inspiratietoer Brussel LUST

Deze inspiratietoer staat in de eerste plaats open voor land- en tuinbouwers (hoofd- en bijberoep) uit de brede Vlaamse Rand rond Brussel (Pajottenland, Brabantse Kouters en het Dijleland). Tijdens de toer maak je kennis met straffe en innoverende (bio) concepten in de korte keten. En je krijgt zicht op de wettelijke regelgeving bij een opstart in de Korte Keten.

Deze inspiratietoer kadert in het project ‘Brussel LUST’ waarbinnen het Steunpunt Hoeveproducten i.s.m. het Innovatiesteunpunt en Bioforum land- en tuinbouwers uit de brede Brusselse Rand wil begeleiden bij de opstart van een Korte Keten activiteit, product- of teeltinnovatie of de omschakeling naar bio. Tijdens deze studiereis krijgen jullie een duidelijk en correct beeld over de noodzakelijke investeringen, de rendabiliteit, de arbeidsuren, de knelpunten en de verschillende mogelijkheden. Je krijgt ruim de tijd om de bedrijfsleiders vragen te stellen en op de bus is een ruime mogelijkheid om iemand van het Steunpunt Hoeveproducten aan te spreken over de opstartmodaliteiten.

Lessen 

Korte keten in de biosector

Start & Einduur: 
08:00
 - 20:30
Lesgever: 
Ann Detelder
Locatie: 
KVLV
Adres: 
Remylaan 4B
Plaats: 
3018 Wijgmaal (Brabant)