Menu

Webinar: Investeringssubsidie kleine en middelgrote windturbines (voor leden Boerenbond reeks 1 en 2)Terug naar Kalender >

o Herhaling van “Dit webinar is voorbehouden voor leden Boerenbond (reeks 1 en 2). Ben je nog geen lid? Kijk dan snel op www.boerenbond.be/lid-worden .” o “Op de dag van de webinar ontvang je van ons een mail met een link. Ten vroegste 15 minuten voor aanvang kan je doorklikken op deze link om deel te nemen.”
Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Diana Goris
Telefoon: 
016 28 61 02

Wie investeert in kleine en middelgrote windturbines die voldoen aan de juiste voorwaarden kan steun aanvragen tijdens de oproep voor projecten. De overheid doet de derde biedoproep van 16 maart 2020 tot 31 augustus 2020 . De beste ingediende projecten krijgen investeringssteun tot max. 70% of € 740 per MWh.

Innovatieconsulent Laurens Vandelannoote brengt de procedure en de voorwaarden van de call en de toepassingsmogelijkheden van middelgrote windturbines in de land- en tuinbouw.

Karolien Desmedt, milieuadviseur bij SBB, geeft je meer uitleg over de vergunning en de procedure  die moet je volgen om deze te krijgen. Ze bespreekt de volledige aanvraag en de belangrijkste aandachtspunten.

Lessen 

Webinar: Investeringssubsidie kleine en middelelgrote windturbines

Start & Einduur: 
12:00
 - 13:00
Lesgever: 
Laurens Vandelannoote
Locatie: 
Digitaal leslokaal Boerenbond
Adres: 
Diestsevest 40
Plaats: 
3000 Leuven België