Menu

Gemma Willems

Functie: 
Innovatieconsulent
Cel: 
Milieu-technische cel

Mijn naam is Gemma Willems, afkomstig uit Tienen. Ik ben 1 september gestart als innovatieconsulent water bij het Innovatiesteunpunt van Boerenbond. Hiervoor ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur in de Biowetenschappen aan de KU Leuven. Daarna ik heb ik nog een eenjarige master gevolgd in het Management. Mijn focus ligt op water en hieromtrent te inspireren, verbinden en adviseren. Ik vorm de brug tussen het onderzoek en de praktijk. Water is een actueel thema waarin ieder bedrijf het verschil kan maken.

Momenteel loopt er in Limburg het project: “Limburgs water, elke druppel telt”. Iedere Limburgse landbouwer die zich wil laten informeren over watergebruik op het eigen land -of tuinbouwbedrijf of ondersteuning zoekt bij ideeën of problemen kan terecht op het Agrowaterloket: www.agrowaterloketlimburg.be. Aarzel zeker niet om een aanvraag in te dienen!

Momenteel werk ik aan de uitwerking van het adviesproduct waterscan, waar binnenkort iedereen die interesse heeft zich voor zal kunnen aanmelden.

Je kan mij contacteren op volgend emailadres: gemma.wilems@innovatiesteunpunt.be

 

Mijn contactgegevens

Telefoon: 
+3216286013
GSM: 
+32472923810
E-mail: 

Ik adviseer je over