Menu

Breng jouw stem uit en win een weekendje weg op het platteland!

Geschreven op 29 september 2021.
Stem mee! Misschien win jij zo wel een waardebon van 250 euro voor een weekendje op het platteland (www.logereninvlaanderenvakantieland.be)! Of één van de twee duo-tickets voor de Cera-Zuidreis in Antwerpen.

Cera stimuleert samen met KBC en het Innovatiesteunpunt van Boerenbond vernieuwing in onze land- en tuinbouwsector. Innovatie is immers een belangrijke motor voor een sterke lokale economie. Nieuwe teelten en voedingsproducten, initiatieven in korte keten, oplossingen in energie en water… Lokaal is er heel wat verrassend ondernemerschap. Samenwerken, vaak in een coöperatie, is hierin een belangrijke succesfactor.

Met de Innovatiecampagne gaan we elke twee jaar op zoek naar de meest innovatieve landbouwers. Het Innovatiesteunpunt van Boerenbond kroonde 5 innovatieve land- en tuinbouwers tot laureaat-winnaars. Zij werden het afgelopen jaar intensief begeleid in de ontwikkeling van hun idee en tonen hoever ze staan tijdens de KBC Innovatieavonden in november en december.

Cera is benieuwd naar jouw mening over deze initiatieven. Daarom kan jij tot 15 november mee stemmen voor de  ‘Cera-Publieksprijs’. De winnaar krijgt dankzij jouw stem een extra duwtje in de rug. Zo draag je bij aan origineel ondernemerschap van eigen bodem.

Stem mee en win!

Stem mee! Misschien win jij zo wel een waardebon van 250 euro voor een weekendje op het platteland (www.logereninvlaanderenvakantieland.be)! Of één van onze twee duo-tickets voor de Cera-Zuidreis in Antwerpen.

>> Breng nu je stem uit!