Menu

Het Innovatiesteunpunt wordt Boerenbond.

Geschreven op 14 oktober 2021.
We blijven innoveren, inspireren en begeleiden.

Bij Boerenbond staat vooruitkijken en innoveren al jarenlang hoog op de agenda. Zo startte Boerenbond samen met Cera het Innovatiesteunpunt in 1999. In een snel veranderende wereld is het immers nodig om vooruit te kijken en in te spelen op nieuwe opportuniteiten. Ook KBC werd partner.

De voorbije 20 jaar investeerden we volop in tools en instrumenten om innovaties in landbouw te versterken. Tot nu toe deden we dit altijd onder de vlag van het Innovatiesteunpunt. Voortaan brengen we al onze activiteiten samen onder één vlag: Boerenbond. Naast innovatie, behoort belangenbehartiging, vorming en netwerking, het creëren van draagvlak en adviesverlening ook tot onze kerntaken. Ons logo en huisstijl kregen een frisse update. We zijn klaar voor de toekomst!

Geen paniek, onze consulenten blijven inspireren en innoveren. Innovatieve en ondernemende landbouwers kunnen nog steeds op ons advies, vorming en begeleiding rekenen. Alleen zitten we in een nieuw jasje. Voortaan vind je onze artikels op de vernieuwe website. Neem zeker eens een kijkje!