Menu

Klimrek knalt uit de startblokken!

Geschreven op 09 september 2019.
Klimaatmaatregelen mét economische kansen op het landbouwbedrijf

Klimrek is een VLAIO-landbouwtraject dat opstart in september 2019. In dit project werken ILVO, Innovatiesteunpunt en VITO vier jaar lang samen aan klimaatscans voor melkveehouders, varkenshouders en akkerbouwers met aardappelen in het teeltplan. Met deze klimaatscans gaat de klimaatconsulent 'de boer op'.

Klimrek helpt de landbouwers over te stappen naar een meer klimaatvriendelijke en klimaatrobuuste bedrijfsvoering waarbij de werkbaarheid voor de landbouwer en de economische haalbaarheid mee centraal staan.

 

Klimrek heeft jouw hulp nodig!

DOE MEE!

Wil je een klimaatscan op jouw bedrijf? Dat kan binnenkort! Wanneer de klimaatscan af is, willen we hem natuurlijk op zoveel mogelijk bedrijven toepassen. Laat hier je gegevens achter en wij verwittigen je als we met de klimaatscan in jouw sector aan de slag gaan!

WERK MEE!

Wil je meehelpen bij het opbouwen van de klimaatscan? Dat zou fantastisch zijn! We moeten de scan immers maken en valideren en daarvoor zijn praktijkcijfers en praktisch inzicht onmisbaar. Laat hier je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Benieuwd naar de vooruitgang en resultaten van Klimrek? Super! Als je hier je gegevens achterlaat, vertellen we je graag wat de meest succesvolle maatregelen zijn, leggen we uit waarom bepaalde maatregelen klimaatvriendelijk zijn, nodigen we je uit op onze uitwisselingsmomenten met pionierlandbouwers en experten...