Menu

Lessenreeks 'Een nieuwe richting inslaan met je bedrijf?'

Geschreven op 05 februari 2020.
Sta jij op een sleutelmoment in je bedrijfsvoering? Overweeg je de stap naar bio, korte keten? Wil je aan de slag met verbreding op je bedrijf? Doe mee!

Sta jij op een sleutelmoment in je bedrijfsvoering? Overweeg je de stap naar bio, korte keten? Wil je aan de slag met verbreding op je bedrijf?…MAAR is je focus nog zoek? Wil je (terug) controle over je bedrijf dat in volle verandering is? Wil je met minder tijd hetzelfde werk verzetten? Knaagt het soms dat je geen tijd meer vindt voor de dingen die je écht belangrijk vindt?

Engageer je nu om samen met collega’s strategisch na te denken over een her-oriëntatie van je bedrijf. Grijp deze kans en maak je toekomstplannen concreet. 
Bekijk snel het programma en kies de sessies die bij jou passen.

Waar en wanneer?

di 17 maart, ma 6 april en 28 april
13.30 - 16.30 uur
Baarbeekhoeve, 2812 Mechelen

OF

vrij 20 maart, do 9 april en 30 april
13.30 - 16.30 uur
Monoton, 3500 Hasselt

Programma

Dag 1
Kennismaking. Voor welke belangrijke keuzes sta jij de volgende jaren en hoe zet je deze om in strategische speerpunten? - Anne-Marie Vangeenberghe en Jessie Van Tricht
Dag 2
Welke impact heeft een omschakeling op je tijdsbesteding en de balans werk/privé? Hoe ga je tijdsefficiënt om met nieuwe taken en hoe manage je een grotere workload? - Marleen Miechielsen
Dag 3
Hoe stel je een ondernemersplan op? - Patrick Pasgang

Inschrijven

Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is  verplicht vóór 21 februari. Dit kan via
www.innovatiesteunpunt.be/kalender

Meer info?

Contacteer Eveline Driesen (0494 71 22 07 - eveline.driesen@innovatiesteunpunt.be) of Jessie Van Tricht (0498 83 44 13 – jessie.vantricht@innovatiesteunpunt.be).

Organisatoren

Deze activiteit is een organisatie binnen het project ‘Bio-scope Limburg’ en 'Bio-scope Antwerpen' een gezamenlijk initiatief van het Innovatiesteunpunt, Boerenbond en Bioforum Vlaanderen met de financiële steun van Europa, de Vlaamse Overheid en provincie Limburg en Antwerpen.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.