Menu

Meet the buyer: buurtsupermarkten als klant

Geschreven op 11 september 2019.
Op maandag 7 oktober slagen het Innovatiesteunpunt, Erov (Lekker Oost-Vlaams) en Buurtsuper.be de handen in elkaar.

Ze maken het mogelijk dat zelfstandige uitbaters van buurtsupermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen persoonlijk kennis maken met de producten en (toekomstige) producenten van Korte Keten. Deze laatste krijgen de mogelijkheid hun producten te tonen en/of te laten proeven aan kandidaat kopers - zelfstandige zaakvoerders van de lokale supermarkt, allen lid van de organisatie Buurtsuper.be.

 

 

Meet & greet

Via informele gesprekken tijdens een 'meet & greet' concept kom je meer te weten over de mogelijkheden voor samenwerking

Buurtsuper.be

is de UNIZO organisatie van zelfstandige supermarkten en speciaalzaken. Zij verdedigen hun collectieve belangen, faciliteren ervaringsuitwisseling, inspireren en ontzorgen hen door een aangepast aanbod van individuele diensten en adviezen. Momenteel vertegenwoordigen zij een 600-tal zelfstandige winkelpunten.

Het Innovatiesteunpunt

is een initiatief van Boerenbond en Landelijke Gilden met Cera en KBC en is dé gespecialiseerde dienst voor het begeleiden van land- en tuinbouwbedrijven bij he tinslaan van een nieuwe richting.

Programma

10u30 - 12u00 Klaarzetten van standen
12u00 - 12u15 Verwelkoming door partners
12u15 - 12u35 Getuigenis Buurtsuper & producent
12u35 - 13u00 Netwerkmoment (+broodjes) Lekker Oost-Vlaams
13u00 - 16u00 'Meet & greet' markt
16u00 - 17u00 Afbraak standen

Locatie

Kruiden Claus, Beerstraat 1, 9770 Kruishoutem

 

In samenwerking met