Menu

Subsidie voor innovatie op je bedrijf? Het kan!

Geschreven op 02 april 2021.
Graag wat meer info over deze steun voor innovatie? Dan ben je bij Innovatiesteunpunt uiteraard bij het juiste adres!

Ben je van plan bent om te investeren in innovatie op je land- of tuinbouwbedrijf? Dan kan je hiervoor tot 30 april subsidies aanvragen bij het Departement Landbouw en Visserij! Graag wat meer info over deze steun voor innovatie? Dan ben je bij Innovatiesteunpunt uiteraard bij het juiste adres!

Innovatiesteunpunt organiseerde twee webinars rond dit subsidiekanaal. In de eerste sessie kwam je te weten wie de subsidie kan aanvragen, voor welk soort uitgaven je investeringssteun kan krijgen en om hoeveel geld het gaat. In de tweede sessie zoomden we dieper in op het aanvraagformulier dat ingevuld moet worden om de steun aan te vragen. Na de webinars ben je helemaal klaar om de steun zelf aan te vragen! De webinars zijn ondertussen gepasseerd, maar je kan ze wel herbekijken. Dit kan je aanvragen via dit formulier.

Toch niet zo vertrouwd met het opstellen van een dossier? Geen probleem! Je kan bij ons terecht voor kleine en grote vragen, voor het nalezen van je dossier en zelfs voor het volledig opstellen ervan.

Heb je vragen of zoek je hulp? Neem gerust contact met ons op!