Menu

Van aardbei tot voedingsvezel en van fermentatie tot vleesvervanger

Geschreven op 06 juli 2020.
Food from Food toont haar resultaten in een online event op 22 september

Het project Food from Food heeft meer als 3 jaar op de teller en weet veel bedrijven te inspireren en motiveren om nieuwe voedingsproducten of ingrediënten te ontwikkelen op basis van plantaardige nevenstromen. Met dit congres willen we onze resultaten toelichten en onze boodschap verder uitdragen: Ook na Food from Food zijn er nog veel mogelijkheden om nevenstromen op te waarderen tot voeding. Flanders’ FOOD en Food Tech Brainport reiken de hand voor vervolgprojecten. In dit online event bieden we u ons succesrecept: inspireren – demonstreren en matchmaking!

In april ontving je van ons een uitnodiging voor het Food from Food eindcongres in Mechelen op 22 september. Gezien de huidige situatie waar we momenteel in zitten hebben wij als organisatie besloten om het congres niet fysiek door te laten gaan, maar in een digitale vorm. Het digitale eindcongres zal ook op 22 september plaatsvinden, van 09.30 - 12.00 uur, vanaf jouw eigen bureau. Naast een samenvatting van de resultaten zullen we een aantal technologieën demonstreren en zullen een aantal projecten een kijkje in hun keuken geven van hun innovaties. Projecten van fruitstukjes tot voedingsvezel, van fermentatie tot vleesvervanger. Er zal digitale ruimte gemaakt worden voor 1-op-1 contacten zoals op een echt netwerk. Alleen de innovatieve hapjes en drankjes kunnen we niet presenteren ;-).

Alle organiserende partijen, VanRijsingen, Groentenhof, FI&S, Brightlabs, Bodec, Het Innovatiesteunpunt, ILVO, HAS Hogeschool, Brainport Development, Flanders’Food en FoodTechBrainport, nodigen u graag uit om aan dit congres deel te nemen.

Om jou aan de juiste discussiegesprekken en partijen te koppelen willen wij je vragen om jezelf aan te melden via onderstaande button en jouw motivatie en interesse te delen. 

Klik hier om je aan te melden voor het digitale eindcongres