Menu

Verbreding in de land- & tuinbouw, welke opties hebben we? - 11/02/2021

Geschreven op 05 februari 2021.
In Nederland zien we in de afgelopen 4 jaar een stijging van 60% in het aantal landbouwbedrijven met verbredingsactiviteiten. 42% van alle landbouwbedrijven doet er aan verbreding. In 19% van de bedrijven bepaalt de verbredingsactiviteit meer dan 50% van hun omzet. Wat is het potentieel in België? Ontdek het tijdens de agro winteravond.

Elk land- en tuinbouwbedrijf is verschillend. Nadenken over de gepaste bedrijfsstrategie is cruciaal voor de bedrijfszekerheid en de toekomst van het bedrijf en zijn opvolgers. Sommige kiezen voor uitbreiding en specialisatie, anderen voor een multifunctionele bedrijfsvoering. Multifunctionele landbouw combineert diverse ‘functies’ op het landbouwbedrijf. Naast de traditionele landbouw wordt er bewust gekozen voor landbouw verbredende activiteiten. De oorzaken zijn divers, de opties mogelijks nog diverser. Een ‘one-fit-all’ optie bestaat niet. Patrick Pasgang neemt je mee in deze keuze en geeft een overzicht aan mogelijkse opties via concrete voorbeeldbedrijven.

​Wanneer? 

11 februari 2021, 20u00, online

Inschrijven 

Inschrijven is gratis, maar wel verplicht. De dag voor het webinar ontvang je een link om in te loggen. Meer info? Lieze Stijven, 089 41 09 00 of info@agropolis-kinrooi.be

>> Schrijf je hier in

 


Een samenwerking van: