Menu

Webinar: 'Projectsteun voor innovatie' - 19 maart

Geschreven op 18 maart 2020.
Herbekijk het webinar en ontdek wat de maatregel precies inhoudt!

Het departement Landbouw en Visserij wil innovatie in onze sector stimuleren en ondersteunen. Nieuwigheden komen vaak niet in aanmerking voor reguliere VLIF-steun.

Daarom werd de maatregel 'Projectsteun voor innovatieve projecten' in het leven geroepen. Via deze maatregel steunt men landbouwers die willen investeren in innovatieve zaken. Ook dit jaar maken innovatieprojecten kans op 40% investeringssteun (max. 300.000 euro subsidie)!

 

Maar hoe kom ik aan dat geld?

Daarvoor kan je bij het Innovatiesteunpunt terecht! Land- en tuinbouwers helpen innoveren zit bij het Innovatiesteunpunt in ons DNA.

Via een eerste webinar organiseerden we een infomoment om je wegwijs te maken in deze maatregel: wie, hoe, wat, hoeveel ...We nodigden ook een medewerker van het departement uit zodat al je vragen onmiddellijk beantwoord werden. 

In een tweede webinar gaan we dieper in op hoe je de steun aanvraagt. We leggen je stap voor stap uit hoe je het aanvraagformulier invult en geven je tips en trucjes mee die wij doorheen de jaren zelf geleerd hebben.
Wegens succes wordt dit webinar herhaald op 9 april. Schrijf je dus snel in!