Menu

Inspiratietour: Productinnovatie in praktijk - 21 mei 2019

 
1 Startlocatie 2 Gegevens deelnemer 1 3 Gegevens deelnemer 2 4 Bedrijfsbeschrijving 5 Motivatie 6 Indienen

Waarom innoveren?

De huidige consument verwacht meer dan alleen basisproducten. Ze willen een antwoord op hun huidige noden en leefgewoontes. Daarom blijven gebruiksvriendelijke en kant-en-klare producten populair. Actieve ondernemers en voedingsbedrijven werken dan ook voortdurend aan productontwikkeling en innovatie. Maar hoe begin je daar nu aan? Waar haal je ideeën en hoe zet je deze om naar een vermarktbaar product?

Food Innovation On Tour

Met Food Innovation On Tour bieden we je een intensieve, praktische en concrete dagopleiding. O.b.v. enkele theoretische en praktische technieken word je concreet aan het werk gezet om marktopportuniteiten te ontdekken tijdens een busrit naar het Verenigd Koninkrijk. Ter plaatse bezoeken we drie winkelketens en een Korte Keten initiatief om inspiratie op te doen voor jouw bedrijf. Op het einde van de dag neem je concrete ideeën mee naar huis waarmee je verder aan de slag kan. Samen met een innovatieconsulent helpen we je het project realiseren op jouw tempo. 

Doorheen de dag kom je zo in contact met collega ondernemers om kruisbestuiving te maximaliseren. Vijf experten staan tijdens de reis ter beschikking en helpen je persoonlijk vooruit met creatieve oefeningen en kritische vragen. In een persoonlijk onderhoud werken ze samen met jullie concrete ideeën uit tot een uitvoerbaar project.

Ga verder naar de volgende pagina om je in te schrijven.

Meer info?