Menu

Food Innovation Academy On Tour: Productinnovatie in praktijk: Busreis naar Kent (prov Vl-Brabant)Terug naar Kalender >

Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Diana Goris
Telefoon: 
016 28 61 02
Inschrijvingsinfo: 
Meer info: contacteer Patrick Pasgang 016 28 61 38 of via mail patrick.pasgang@innovatiesteunpunt.be

Waarom innoveren?
De huidige consument verwacht meer dan alleen
basisproducten. Ze willen een antwoord op hun huidige noden
en leefgewoontes. Daarom blijven gebruiksvriendelijke en kanten-klare producten populair. Actieve ondernemers en
voedingsbedrijven werken dan ook voortdurend aan
productontwikkeling en innovatie. Maar hoe begin je daar nu
aan? Waar haal je ideeën en hoe zet je deze om naar een
vermarktbaar product?

Food Innovation On Tour

Met Food Innovation On Tour bieden we je een intensieve,
praktische en concrete dagopleiding. O.b.v. enkele theoretische
en praktische technieken word je concreet aan het werk gezet
om marktopportuniteiten te ontdekken tijdens een busrit naar
het Verenigd Koninkrijk. Ter plaatse bezoeken we drie
winkelketens en een Korte Keten initiatief om inspiratie op te
doen voor jouw bedrijf. Op het einde van de dag neem je
concrete ideeën mee naar huis waarmee je verder aan de slag
kan. Samen met een innovatieconsulent helpen we je het
project realiseren op jouw tempo.

Doorheen de dag kom je zo in contact met collega ondernemers
om kruisbestuiving te maximaliseren. Vijf experten staan tijdens
de reis ter beschikking en helpen je persoonlijk vooruit met
creatieve oefeningen en kritische vragen. In een persoonlijk
onderhoud werken ze samen met jullie concrete ideeën uit tot
een uitvoerbaar project.

Lessen 

Productinnovatie in praktijk

Start & Einduur: 
06:00
 - 23:59
Lesgever: 
Patrick Pasgang
Locatie: 
Parking Groot-Bijgaarden E40 TexacoNoord
Adres: 
E 40 0
Plaats: 
1702 Groot-Bijgaarden België