Menu

Postgraduaat in het coöperatief ondernemen en managementTerug naar Kalender >

Inschrijvingsgeld: €2500 (of €2000 indien u bediende of bestuurder bent bij Cera). Een uitnodiging tot betaling zal worden opgestuurd na bevestiging van toelating. Het is mogelijk om te betalen met de KMO-portefeuille en deze opleiding is erkend voor betaald educatief verlof.
Inrichtende vereniging: 
Cera
Contact: 
Karolien Gerber
Telefoon: 
056 24 60 44
Inschrijvingsinfo: 
Uiterste datum van inschrijving: 13 september 2019 De sessies worden gespreid over vrijdagen, van 13 tot 21 uur. Lesdata zijn: 20 september, 4, 11, 25 oktober, 8, 15 en 29 november en 6, 13 en 20 december 2019.

Dit postgraduaat richt zich tot (potentiële) beleidsverantwoordelijken binnen coöperaties (bestuursleden en managers) die al een basiskennis van coöperaties hebben en deze kennis willen uitbreiden en theoretisch verankeren. De heterogeniteit van de deelnemers in het programma, zowel qua functies als sectoren waarbinnen zij actief zijn, biedt bovendien een bijkomende toegevoegde waarde voor de discussies tijdens de sessies.

Met dit programma willen we de deelnemers een grondig inzichtgeven in de specifieke aspecten en uitdagingen eigen aan coöperatief ondernemen en het management van coöperaties.
In elke module wordt een bepaald managementgebied behandeld, telkens met een focus op de wijze waarop het (idealiter) invulling krijgt in een coöperatie. Het programma omvat tevens een module die ingaat op sectorspecifieke aandachtspunten.
De nadruk ligt op het verband tussen theorie en praktijk. In de colleges wordt veel belang gehecht aan de interactie tussen docent en deelnemer. Verworven theoretische kennis wordt onmiddellijk met de praktijk verbonden met behulp van case studies en getuigenissen.

Lessen 

Coöperatief ondernemen en het management van coöperaties

Start & Einduur: 
13:00
 - 21:00
Lesgever: 
Anne-Marie Vangeenberghe
Locatie: 
Cera-site
Adres: 
Muntstraat 3
Plaats: 
3000 Leuven