Menu

Samenwerkingsvormen in de Korte Keten - WebinarTerug naar Kalender >

€ 30, gratis voor leden van het Steunpunt Korte Keten Inschrijven is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de vorming via dit inschrijvingsformulier. Opgelet: Je inschrijving als niet-lid is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op de FERM-rekening BE91 7300 0410 1476 met vermelding van 'SKK - Samenwerkingsvormen - datum - naam deelnemer'.
Inrichtende vereniging: 
Steunpunt Korte Keten
Contact: 
Koen Vanhentenrijk
Telefoon: 
016 24 39 54
Inschrijvingsinfo: 
Online, na inschrijving ontvang je een praktische mail met een persoonlijke deelnemerslink. Zowel voor land- en tuinbouwers actief in de Korte Keten als ondernemers met plannen hieromtrent.

Samenwerkingen in landbouw bestaan er in vele vormen en maten. Wil je meer weten over hoe jij samen met collega landbouwers aan iets kan bouwen?

Wil je weten welke vormen van 'samen' ondernemen er al bestaan? En welke voordelen en regels er gepaard gaan met coöperatief ondernemen? Volg dan zeker deze webinar van het Steunpunt Korte Keten waarin Anne-Marie Vangeenberghe (Innovatiesteunpunt en Cera) je handvaten aanreikt om jouw idee(ën) te realiseren.

Lessen 

Samenwerkingsvormen in de Korte Keten

Start & Einduur: 
20:00
 - 22:00
Lesgever: 
Anne-Marie Vangeenberghe
Locatie: 
Kantoren van Ferm
Adres: 
Remylaan 4B
Plaats: 
3018 Wijgmaal (Brabant)