Menu

Webinar sessie 1: Kennismaking met biologische akkerbouw en grove groentenTerug naar Kalender >

Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Sander Van Haver
Telefoon: 
(0470) 26 66 60
Inschrijvingsinfo: 
Programma 19/01: Introductie door Bio zoekt Boer en Bio zoekt Keten Wat is biologische productie: praktisch en wetgevend kader Wat zijn de vooruitzichten op de afzetmarkt voor bioproducten

Zit je met de vraag of er voor jouw bedrijf toekomst zit in een (gedeeltelijke) omschakeling naar biologische productie en heb je nood aan meer informatie? Of ben je recent met de omschakeling gestart en is extra kennis welkom? Neem dan deel aan de cursus waarbij we tijdens 4 sessies dieper ingaan op de thematiek.

We laten ons bijstaan door onafhankelijk adviseur en teeltbegeleider Stefan Muijtjens. Hij heeft veel ervaring in de begeleiding van landbouwbedrijven voor, tijdens en na de omschakeling naar bio en zal tijdens deze cursus dieper ingaan op de technische en economische aspecten. Tijdens de laatste sessie gaan we in op jouw bedrijfseigen situatie en zoeken we naar oplossingen voor specifieke knelpunten.

Deze activiteit is een organisatie binnen het project ‘Bioclusters’, een gezamenlijk initiatief van Innovatiesteunpunt, Boerenbond,  BioForum en Algemeen Boerensyndicaat met de financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Lessen 

Introductie

Start & Einduur: 
20:00
 - 21:30
Lesgever: 
Sander Van Haver
Locatie: 
Digitaal leslokaal
Adres: 
Diestsevest 40
Plaats: 
3000 Leuven