Menu

Webinar: Zoek jij steun voor de productie van voeding op basis van insecten?Terug naar Kalender >

Inrichtende vereniging: 
Innovatiesteunpunt
Contact: 
Kristof Severijns
Telefoon: 
016 28 61 21
Inschrijvingsinfo: 
Het webinar vindt plaats in het Engels! Programma * Welkom en korte introductie over het ValuSect-project * Update over de vooruitgang en resultaten van het ValuSect-project * Systeem van de vouchers: doelstellingen, aanvraagprocedure, snelle blik op de aangeboden diensten * Vraag & Antwoord

Het ValuSect partnerconsortium lanceert een oproep naar producenten uit de insectgebaseerde voedingssector die steun kunnen gebruiken. Ontdek er alles over tijdens een virtuele infosessie. Indien je interesse hebt in deze steun, maar niet zeker bent of je wel aan de criteria voldoet of indien je meer informatie wenst over het aanbod, volg dan deze sessie.

Het ValuSect partnerconsortium zal op 1 december 2020 een voucher call lanceren voor kleine ondernemingen uit Noord-West Europa die werken of starten in de insectgebaseerde voedingssector. Ze kunnen een voucher ter waarde van €10.000, €20.000 of €40.000 aan diensten van de projectpartners ontvangen. Er zullen 40 voorstellen worden geselecteerd over een periode van 3 jaar.

Lessen 

Update over de vooruitgang en resultaten van het ValuSect-project

Start & Einduur: 
16:00
 - 17:00
Lesgever: 
Kristof Severijns
Locatie: 
Digitaal leslokaal
Adres: 
Diestsevest 40
Plaats: 
3000 Leuven