Menu

Seppe Jacobs

Functie: 
Innovatieconsulent - samenwerking energieproductie, digitalisering burgerparticipatie & eventorganisatie
Cel: 
Plattelandsontwikkeling
Competenties: 
Groepsdier, nieuwfreak, samenbrenger, planmaker, aansteker
Je kan bij mij terecht voor: Samenwerking energie, digitalisering burgerparticipatie, participatie-events
 

Mijn contactgegevens

Telefoon: 
016 28 61 24
E-mail: 

Ik adviseer je over

Artikels door Seppe Jacobs

Terugblik op activiteit

Studenten tweede bachelor Energietechnologie aan zet in Agrostem

Een groep studenten gaat aan de slag met een uitdaging op een melkveebedrijf in de provincie Antwerpen. Samen met de bedrijfsleiding gaan ze op zoek naar kansen om o.a. het energieverbruik te optimaliseren.

Andere

Winnaars fietsenquête Mobilab Limburg nemen prijs in ontvangst

Twee Peltenaren mochten zopas een mooie prijs in ontvangst nemen van het project Mobilab. Karsten De Graaf won een fiets-GPS en Rudi Loenders een fietstas.

Terugblik op activiteit

Wil je impact creëren? Doe het samen!

Op 8 en 9 december organiseerden het Innovatiesteunpunt en ZLTO als vertegenwoordigers van het Interreg Food Heroes-project, samen met FoodWIN en het Vlaams Ketenplatform Voedselverlies Food Waste Fest 2.020.

Andere

Food Heroes sluiten project af met (digitale) Food Waste Fest 2.020

Het Food Waste Fest 2.020 is jouw gelegenheid om oplossingen tegen voedselverlies te ontdekken!

Andere

MobiLab 'Pelt op de pedalen' geeft aftrap met enquête

MobiLab is een project dat 3 Noord-Limburgse gemeentes helpt en ondersteunt in het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsproject. Burgers, experten én gemeentebestuur slaan de handen in elkaar.

Andere

Overzicht: zomercommunicatie

Afgelopen zomer zetten we wekelijks een thema in de kijker waar we de afgelopen jaren rond werkten. We verwerkten hierin onze ervaringen en inzichten door eerder gepubliceerde artikels en berichten te bundelen.

Andere

Thema in de kijker: buurtplekken

Deze zomer zetten we elke week een thema in de kijker waar we de afgelopen jaren rond werkten. We verwerken hierin onze ervaringen en inzichten door eerder gepubliceerde artikels en berichten te bundelen.

Andere

Thema in de kijker: duurzame mobiliteit

Deze zomer zetten we elke week een thema in de kijker waar we de afgelopen jaren rond werkten. We bundelen hierin onze ervaringen en inzichten door eerder gepubliceerde artikels en berichten te bundelen.

Andere

Thema in de kijker: energiecoöperaties

Deze zomer zetten we elke week een thema in de kijker waar we de afgelopen jaren rond werkten. We bundelen hierin onze ervaringen en inzichten door eerder gepubliceerde artikels en berichten te bundelen.

Plattelandstip

Moedig participanten aan elkaar te corrigeren!

Een goede sfeer en een duidelijk kader zijn vaak essentieel in participatietrajecten. Maar ook het vertrouwen binnen een groep participanten is van goudwaarde.

Andere

Houseparty: 5 tips voor een online feestje in huis!

We zitten met z’n allen noodgedwongen binnen. Ons sociaal leven valt stil. Na een dagje telewerken of lesgeven aan je kinderen thuis heb je er misschien meer nood aan!

Andere

Mijn dorp = een dorp vol power?!

De klimaatverandering is niet meer weg te branden uit de actualiteit. Een omslag naar duurzamere energie wordt steeds dringender.