Menu

Stijn Bossin

Functie: 
Coördinator
Cel: 
Milieu-technische cel
Competenties: 
Geuremissies beheersen, Innovatieve milieutechnische projecten
Je kan bij mij terecht voor:  Ik werk aan het verbeteren van milieutechnische aspecten op de Vlaamse land –en tuinbouwbedrijven.  Dit kan gaan van het bestrijden van emissies om de uitstoot van geur, ammoniak en fijn stof te reduceren tot het gebruiken van slimme toepassingen om grondstoffen beter te benutten. Heb je hierover vragen, neem dan contact op.

Mijn contactgegevens

Telefoon: 
016 28 61 37
GSM: 
0476 93 21 71
E-mail: 

Artikels door Stijn Bossin

Andere

Vacature: Innovatieconsulent duurzame milieutechnieken

Weet je alles over duurzaam waterbeheer? Ben je gepassioneerd om land- en tuinbouwers te begeleiden? Misschien ben jij wel onze toekomstige, nieuwe collega!

Ondernemerstips

Visie voor de toekomst

Ben je een groot of klein bedrijf, er is altijd nood aan een duidelijke visie voor de toekomst. Al je keuzes, investeringen, onderhandelingen, vormingen … moeten gebeuren met deze welbepaalde visie voor ogen.

Andere

Agro Winteravonden: 4 online sessies voor land- en tuinbouwers

Geïnteresseerd in bankerfields, energie, waterbeheer of landbouwverbreding. Schrijf je snel in voor deze 4 inspirerend sessies.

Ondernemersverhalen

#IC2020: de zoektocht naar de juiste leverancier voor het reservatie- en registratiesysteem is gestart

Nadat de wensen van beide machineringen duidelijk gedefinieerd werden, gingen onze innovatieconsulenten Stijn en Anne-Marie op zoek naar geschikte leveranciers voor het reservatie- en registratiesysteem.

Andere

#IC2020: De machineringen brengen hun wensen in kaart

Machinering Lokeren CV en Machinecoöperatie Agropolis CV wonnen de Innovatiecampagne 2020 en worden een jaar lang begeleid. Ontdek snel waar ze zitten in hun innovatietraject.

Innovatiecampagne

Vijf winnaars Innovatiecampagne zijn bekend

Geen KBC Innovatieavonden dit jaar, daar stak Covid-19 een stokje voor. Maar het Innovatiesteunpunt kroont wel vijf innovatieve land- en tuinbouwers tot winnaars van de Innovatiecampagne 2020. Joost Van Hyfte zet hen in de bloemetjes!

Andere

1,25 miljoen euro voor duurzaam watergebruik in de Limburgse land- en tuinbouw

Vandaag werd de jury geïnstalleerd die de subsidietoekenning zal adviseren en werd de eerste projectoproep gelanceerd. Hiermee kunnen tot 13 november aanstaande projecten worden ingediend, zo kunnen de eerste rond de jaarwisseling van start. Het Innovatiesteunpunt zit mee in de jury om de subsidietoekenning te adviseren.

Andere

Onze impact? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Boerenbond & Landelijke Gilden richtte het Innovatiesteunpunt 20 jaar geleden op. Vandaag werkt Boerenbond &

Andere

WANTED: Projectideeën van landbouwers

Projectsubsidie 2020 – Operationele Groepen: gezocht ideeën voor de economische relance na corona of circulaire economie.

Publicaties

Podcast #2040, 4 experten geven hun visie

Het Innovatiesteunpunt bestaat 20 jaar. Liever dan terug te blikken, kijken we vooruit.

Andere

Ruimte voor innovatie

Het Innovatiesteunpunt bestaat 20 jaar in 2020. Sinds 1999 begeleiden en adviseren we land- en tuinbouwbedrijven op vlak van innovatie.

Publicaties

Survival of the fittest

Heel wat bedrijven missen de durf om te veranderen, waardoor ze uiteindelijk datgene doen wat ze kennen en altijd al gedaan hebben. Nochtans bestaat er voor een onderneming geen groter risico dan niet veranderen.