Menu

Liaison

Het doel van LIAISON is een belangrijke en betekenisvolle bijdrage te leveren aan het optimaliseren van interactieve innovatieve projectbenaderingen en het leveren van een EU beleid om innovatie in landbouw, bosbouw en platteland te versnellen. Onderzoekers, beleidsadviseurs, besluitvormers en beheerders onderzoeken samen het ontwerp en de implementatie van interactieve, innovatieve projectbenaderingen.

Met het oog op een groot aantal interactieve innovatieve projecten willen we de infrastructuur van H2020 en plattelandsontwikkelingsprogramma’s beoordelen op project-, nationaal en Europees niveau.

Centraal in het project staat de ‘light-touch’ review van ervaringen in 200 projecten en initiatieven en een diepte-onderzoek van 32 interactieve innovatieve projecten in een brede reeks van land- en bosbouw sub-sectors en landen.

Liaison zal, met behulp van het Innovatiesteunpunt, de diversiteit van de projecten presenteren via een online story map met inzendingen van in heel Europa. We selecteren 15 beoefenaars van innovatieve projecten die bijdragen aan de projectanalyse en resultaten.

Het Innovatiesteunpunt leidt het werkpakket rond de EU Rural Innovation Contest (EURIC). Hierin gingen op zoek naar informatie over interactieve innovatieve projecten die onder de radar liggen. Deze presenteren we in een online story map

Dit project ontvangt financiering onder het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie onder grant agreement Nr. 773418

 

English explanation of Liaison

Gerelateerde artikels

Andere

15 Rural Innovation Ambassadors verkozen in project Liaison

De EU Rural Innovation Contest uit project Liaison eindigde enkele maanden geleden. Het project selecteerde ondertussen 15 ambassadeurs.

Andere

Liaison toont interactieve en innovatieve projecten uit heel Europa

De EU Rural Innovation Contest uit het Horizon 2020 project Liaison verzamelde 175 inspirerende voorbeelden van samenwerking uit heel Europa.

Andere

Ben jij een landbouwer, bosbouwer of agro-voedingsbedrijf met een succesverhaal om te delen?

Maak jij deel uit van een recent, innovatief en inspirerend initiatief?